fredag 9 januari 2009

 

Namninsamling för Gårda

Nu finns en namninsamling. Skriv på! Här är namninsamlingen. Den pågår till den 13/1 och och för att din underksrift ska
bli giltig krävs att du klickar på länken som kommer i bekräftelsemailet
(så ingen ska fuska eller mata in någon annans namn). Som postadress är
det bättre att ange t. ex. "Göteborg" än själva postnummret. Man kan också skriva en kort kommentar, gör gärna det!

Jag har skrivit det förut, men jag tar det igen, det är ju bara tre dagar kvar:

Skriftliga synpunkter på förslaget "Program för del av södra Gårda" lämnas till Byggnadsnämnden, Box 2554, 403 17 Göteborg eller via e-post: sbk@sbk.goteborg.se senast den 13 januari 2009. (Tomten personligen skulle inte lita på just epost, det är ju så lätt att den "kommer bort" på ett väldigt praktiskt sätt).

Observera följande: Lämnar man inte in några synpunkter så blir det precis så som "programmet" föreskriver. Dvs omvandling av bostäder till grus och parkeringsplatser. Man behöver inte lämna in några längre eller superavancerade texter, men använd kartan som är länkad, och rita eller skriv om du behöver.

Etiketter: , ,


Kommentarer:
Utmärkt blog! - Jag citerar och länkar till den här och har skrivit mail till SBK, skickat med mottagningsbevis.
 
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
 
Kommer namninsamlingen att lämnas in till byggnadsnämnden sedan? Jag menar, det är nog trots allt lite verkningslöst om det stannar vid en namnregistrering på en webbsida. Vad görs i övrigt? Inga planer på att kontakta media eller dylikt? Jag menar, det är ju ganska politiskt inkorrekt att riva bostäder till förmån för bilar i denna tid av bostadsbrist och förmodat miljötänk. Det borde väl väcka stort intresse hos media?
 
älskade aktivister!!!!
vi borde slå ihop gårda-själar, occupanter å miljöaktiviskter i denna fråga och ha konternueliga demonstrationer, namninsamlingar, flygbladsutdelning mm.. om det är några som e peppade på att dra i dett ihop med mig.. hör av er till: ajlajn_elin@hotmail.com..så styr jag upp i.a.f. ett första möte.. kärlek å kampkraft!!!! om det är svårt maila.. snac om försvunna mail osv.. så ggå in kontakta mig på facebook.. elin elka fredriksson
 
mer å bättre version än d första...
älskade aktivister!!!!
vi borde slå ihop gårda-själar, occupanthjärtan å miljöaktiviskthjärnor i denna fråga och ha konternueliga demonstrationer, namninsamlingar, flygbladsutdelning mm.. om det är några som e peppade på att dra i dett ihop med mig.. hör av er till: ajlajn_elin@hotmail.com..så styr jag upp i.a.f. ett första möte..å om någon vet mer om vad som händer och redan är på g.. så hör oxå av er...kanske ja e kass på läsa igenom allt på sidan.. men oxå.. en ska inte behöva leta, läsa loss för att stödja!!!
kärlek å kampkraft!!!!
om det är svårt maila.. snack om försvunna mail osv.. så kontakta mig på facebook.. elin elka fredriksson
 
Namninsamlingen som bara var öppen 4 dagar samlade in strax över 1400 namnunderskrifter och den lämnades in som ett officiellt dokument och den finns diarieförd. Man kan ju hoppas att det är några politiker som läser den och tänker om.
 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk<< Startsida

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Prenumerera på Inlägg [Atom]