tisdag 20 mars 2012

 

Snart en ledig lägenhet i GårdaGanska snart blir en lägenhet på Fabriksgatan i Gårda ledig. Kan vara värt att påminna lite hur insidan ser ut. Det är superfint!
Och så en bild från den gratisloppis som tidigare hyresgäst höll på vinden.

Kommentarer:
Ursäkta om jag ställer frågan men är vinden en del av lägenheten? Den ser nämligen inte så modern. Men ni kanske menade de två första bilderna?
 
Nej. Vinden är sällan en del av en lägenhet. Det är ett klassiskt vindsförråd på en kallvind som är ovanför lägenheten. Precis som på alla andra ställen. Det står ju att gratisloppisen hölls på vinden :-)
Lägenheten i sig kommer ut på boplatsgöteborg i april-maj nångång enligt uppgift.
 
Hej,

Är en frekvent besökare av denna trevliga sida. Tycker att dessa bostäder är fascinerande och hoppas som så många andra att de får bli kvar. Men utan att bli långrandig... Tycker det är väldigt trevligt när du lägger upp bilder från interiören av lägenheterna! Jag som många andra har aldrig varit inne i någon av lägenheterna, är nyfiken på hur de ser ut på insidan. Har dock förstått att de innehåller en hel del bevarade tidstypiska detaljer.

Du har inte möjlighet att lägga upp fler bilder från lägenheter i Gårda?

Mvh Klas
 
Hej! Vet du ifall det går att få tag på lägenhet i gårda på annat sätt än boplats tex privat hyresvärd? Tänker på de lägenheter med rivningskontrakt?
 
Åh, här vill jag bo!
Ja, hur får man tag i en lägenhet i Gårda?
 
Som sagt så går de allra flesta lägenheter via boplats Göteborg, några få hyrs ut i andrahand, men boplats är den officiella vägen. Jo, jag ska se om jag kan få någon mer att publicera lite mer interiörbilder.
 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk<< Startsida

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Prenumerera på Inlägg [Atom]